Essä kommentar 2

Min andra essä kommentar till Emil Åslund hittas här: —> http://antonemilaslund.wordpress.com/2011/05/18/preliminar-essa/#comment-6

Samt hans essä hittas här: —> Emils essä

Hej Emil!

Jag tycker att du har jobbat bra med essän. Du har börjat med att förklara Twitter på ett bra sätt, även för dem som inte vet vad Twitter är för något blir lätt insatta i ämnet, då du förklarar det bra redan ifrån grunden. Som, vad Twitter är och vad det är till för och vad man gör. Det märks även att du vet vad du pratar om.

Jag tycker att det var intressant att även få ta del utav dina egna erfarenheter som du tar upp i din diskussion, på så sätt ger du även din essä en personlig touch. Det var intressant att få höra insikten du gav om hur mycket man kan göra med 140 tecken, så förstår man att det inte alls är en begränsning utan ett hjälpmedel för att bli så effektiv som möjligt. Då jag själv inte har haft Twitter tidigare utan skaffade ett konto där när jag började med denna kurs. Själv tycker jag att det kan vara svårt att lyckas korta ner det man vill säga med 140 tecken. Men som sagt det är effektivt och säkert en vanesak. Har man väl kommit in i det och använt Twitter ett tag, så lär man nog sig att kunna uttrycka sig med endast 140 tecken. Samtidigt känns det som att du har jobbat med korrekturläsningen kring din essä, då jag inte kan hitta några stavfel.

Jag vet dock inte om jag själv kommer på något annat att kunna ta upp kring din essä, jag tycker att du har fått med allt. Dock hittade jag en sida som tar upp vart Twitter är mest populärt i världen, vilket tydligen är Sydamerika och Indonesien. Samt att även Twitter ska vara kvinnodominerande. Huruvida detta stämmer och om detta passar in i din essä, får du själv avgöra. Jag har tagit med sidan under källförteckningen.

Själv har jag även fått en ny insikt när jag har läst din essä kring Twitter, då jag har börjat att använda den tjänsten. Så jag vill tacka för en intressant essä och samtidigt säga bra jobbat.

~ Ann-Sofie

Källförteckning:
Kreafonbloggen (2001). Internationella trender och statistik i sociala medier (Elektronisk) Tillgänglig: < http://www.kreafonbloggen.se/tag/populara-sociala-medier/ > (2011-05-30)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: